3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

AKP'li kadınlardan tanışma yemeği

Yerel seçimler öncesinde çalışmalarına devam eden AK Parti Bursa İl Kadın Kolları, düzenledikleri tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe'nin eşi Hüsniye Altepe'nin ev sahipliğinde Merinos Tarihi Tren İstasyonu'nda yenilen yemeğe, AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Tülin Kara, AK Parti Nilüfer Belediyesi Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Bursa Milletvekili Ali Kul'un eşi Nazmiye Kul, 17 ilçenin kadın kolları başkanları ile AK Parti ilçe belediyeleri başkan adaylarının eşleri katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Hüsniye Altepe, 5 yıl daha el ele vererek Bursa için çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, "Hem aday olan eşlerimize, hem de bireysel olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Kendimize güveniyoruz" dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Kara ise bu seçimlerde daha fazla çalışmaları gerektiğini ifade ederek, "Ülkemizde ekonomik kriz var. Ama bu kriz bizim hükümetimizden kaynaklı değil. Dış kaynaklı bir krizin etkilerini yaşamaktayız. Biz AK Partili kadınlar olarak daha çok çalışmalı, kapı kapı gezerek halkımıza ulaşmalıyız" diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe ve Osmangazi Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Dündar da AK Partili kadınlara destek vermek amacıyla yemeğe katıldı. AK Parti iktidarının Türkiye'ye dünyada itibar kazandırdığını belirten Altepe, "İlk defa halkın içinden çıkan bir parti hükümete gelmiş oldu. Biz halkı çok iyi tanıyoruz, çünkü bizim partimiz belediye partisidir. Genel Başkanımız Erdoğan da belediyecilikten gelmiştir. Halkla en iç içe olan birimler belediyelerdir. Seçmenlerin yüzde 50'den fazlası kadındır. AK Partili kadınlara güveniyoruz ve bu yeni dönemde hep birlikte yine Bursa için çalışacağız. Her şeyin en iyisi Bursa'da olacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 18:14:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?