4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

AKP'li Kurtulan mazbatasını aldı

29 Mart'ta Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AKP) Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı'na seçilen Sadi Kurtulan, mazbatasını alarak göreve başladı.

Belediye meclis üyeleri ile beraber seçim kuruluna giden Sadi Kurtulan, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Halil Aydın’ın elinden aldı. Kurtulan ve üyeler, daha sonra öğretmen evinde milletvekilleri Ali Koyuncu, Mehmet Tunçak, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve diğer partililerle beraber öğle yemeği yedi. Daha sonra belediye binasına gelen Kurtulan ve beraberindekiler, Mustafakemalpaşa eski Belediye Başkanı Hayri Öztetikler, belediye çalışanları ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Alkışlar eşliğinde belediye binasına giren Kurtulan’ı kapıda eski Başkan Hayri Öztetikler karşıladı. Öztetikler, önce başkanlık rozetini, makam telsizini ve makam odasının anahtarlarını Kurtulan'a teslim ederek, “Bana bugüne kadar bu görevi yapma fırsatı veren ilçe halkına teşekkür ederim. Demokrasinin gereği halkımız Sadi kardeşimizi tercih etti. Kendisine bundan sonra başarılar dilerim.” diyerek, Şeyh Edebali’nin öğüdünün yazılı olduğu plaketi vererek, Kurtulan’dan okumasını istedi.

Yeni Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise, “Bana bu görevi veren ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum, hep beraber çalışarak, beldemizi daha güzel yaşanır bir yer olması için çalışacağız.” diyerek Öztetikler'e teşekkür edip, bir plaket takdim etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 17:08:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?