3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

AKP'li Maydaer'den adaylara yemek

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'da büyük bir güç olduğunu, örnek projeleri çoğaltarak Bursa'yı dünyanın en çok konuşulan kentleri arasına sokabileceklerini söyledi.

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Nilüfer Belediye Meclis üyesi aday adaylarına yemek verdi. Maydaer başkanlığının kesinleşmesiyle çıktığı yolda meclis üyesi aday adaylarının kendisini yalnız bırakmadığını dile getirdi.

Çıktıkları yolun, gücünü milletten alan ve gecesini gündüzüne katan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yolu olduğunu vurgulayan Maydaer, "Yapamayacağım bir iş için asla söz vermem. Bir kaç gün içerisinde AK Parti listesi kesinleşecektir. Açıklanan listelerde kendine yer bulamayan arkadaşların kırılmasını istemiyorum. AK Parti olarak Türkiye'ye yeni bir anlayış kazandırıyoruz. Değişimden ve dönüşümden tavır alan, ezberleri bozan bir Türkiye inşa ediyoruz. İşte bu yüzden çok çalışacağız. Bir gün, bir dakika, bir saniye ara verme gibi bir düşüncemiz yok. Sizler bana güç veriyorsunuz. Gerçek belediyeciliği Nilüfer'e getirmek için benimle yürümeye var mısınız?" dedi.

30 yıldır aktif siyasetin içerisinde olduğunu hatırlatan AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, önemli olanın ne yapacağını bilmek, hizmet etmek ve idealist insan olmak olduğunu kaydetti. Osmangazi Belediyesi olarak proje üretmek ve hayata geçirmek konusunda örnek çalışmalar yaptıklarını anlatan Altepe, "Siyasi görüşü ne olursa olsun kent dinamikleriyle birlikte çalıştık. 300'ü aşkın proje ortağımız oldu. Yaptığımız projeler dünyaya örnek gösterildi. Osmangazi Belediyesi olarak tam 750 tane inşaat yaptık. Bunların birçoğunda kent dinamiklerinin katkısı var. Ürettiğimiz binin üzerinde proje var. Demek ki bu şehirde çok büyük bir güç var. Yeter ki bunu harekete geçirelim. Zaman kaybetmeyelim. Kaynakları yerinde kullanalım. Projeler içerisinden en mantıklı olanlarını seçelim. Saltanat Kapı gibi projeleri çoğaltırsak Bursa, kısa zamanda dünyanın en çok konuşulan kentleri arasına girecektir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 10:21:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?