4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

AKP'li Maydaer'den vakıf ziyareti

Tokat Vakfı Bursa Şubesi'ni ziyaret eden AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, 10 yıldır görevde olan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in yaptıklarını anlatmak yerine hala yapacaklarını anlattığını ifade ederek, "Şu an 5 puan öndeyiz, daha fazla çalışıp 30 Mart sabahı farkla gelmek istiyoruz. O makam mazeret üretme yeri değil, hizmet etme yeridir. Ve herkese eşit hizmet etmek gerekir" dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Yüksek Mimar Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Tokat Vakfı Bursa Şubesi'ni ziyaret etti. Tokat tarafından ilgiyle karşılanan Yüksek Mimar Maydaer, projelerini anlattı.

10 yıldır görevde olan CHP'li Nilüfe Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in seçim broşürlerinin 'şunu yapacağız, bunu yapacağız' vaatleriyle dolu olduğunu belirterek, "Adama, 'Sen 10 yıl boyunca ne yaptın?' diye sormazlar mı? Meclis üyeliği dönemimde bir başkanın neler yapmaması gerektiğini çok iyi öğrendim. Bir başkan asla mazeret üretmemelidir. Sorunun değil, çözümün yanında olmalıdır. O ise hep suçu meclis üyesi sayısı fazla olan AK Parti'ye attı. Sorun bizde olsa yapılmayan hizmetlerden dolayı belediyenin kasasında para olurdu? Ama bırakın parayı, 50 milyon TL borç var. Bizden önceki 5 yıllık görevinde de kendi partisinin büyükşehir belediye başkanı ile kavgalıydı. O makam mazeret üretme yeri değil, hizmet etme yeridir. Ve üstelik herkese eşit hizmet etmek gerekir" dedi.

Nilüfer'in tabela yığınlarından geçilmediğini ifade eden Başkan adayı Maydaer, "Sizler meseleleri biliyor ve yaşıyorsunuz. Nilüfer'in her yeri hizmet almadığı için bizler bu işe koyulduk. Yapılan anketlerde en yakın rakibimize göre 5 puan öndeyiz. Ama gayemiz bu farkı açmak ve hizmet için 30 Mart sabahı sizlerle buluşmaktır. Desteğiniz çok önemli. Sonuca damgasını vuracak kişiler sizlersiniz. Desteğinizi bekliyoruz. Sizin desteğinizle size hizmete geleceğiz. Mevcut başkan borcunun 50 milyon TL olmadığını söylüyor. 30 Mart sabahı ne kadar borcu olduğunu görecek, yine biz haklı çıkacağız" diye konuştu.

Tokatlılar Vakfı Bursa Şube Başkanı Ömer Kaya'nın ricası üzerine söz alan AK Parti İl Genel Meclisi üyesi adayı şair Murat Muratoğlu, Yüksek Mimar Maydaer'e yazdığı şiirini okudu. "Elinde kına, hem de ojeleri. Bir birinden güzel projeleri. Işıl ışıl Nilüfer geceleri. Haydi, olsun gözün aydın Nilüfer" şeklinde devam eden şiir büyük alkış aldı.

Tokat Vakfı Bursa Şubesi Müdürü Celil Ateş ise, maddi imkansızlıklar yüzünden burs talebinde bulunan 80 öğrencinin bu talebini geri çevirmek zorunda kaldıklarını anlattı. Başkan olması halinde, Maydaer'den, 11 kişiye bakmak zorunda olan engelli bir dernek üyesi için yardım isteyen Müdür Ateş'e Maydaer, 'Bunun için başkan olmaya gerek yok" diyerek yardım sözü verdi.

Onlarca kişinin katıldığı toplantının ardından Yüksek Mimar Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Tokatlılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 13:38:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?