3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

AKP'li Vardar'dan uyarı geldi

AK Parti Bursa İl Başkanı Nagip Vardar, hizmete talip olanların milletin derdiyle dertlenmesi gerektiğini ifade ederek, vatandaşın yanında olmayan kişilerle çalışamayacaklarını açıkladı.

Teşkilat gezileri kapsamında ziyaret ettiği Mudanya’da partililerle bir araya gelen Başkan Vardar, kongre sürecinin ardından alınan kararlar hakkında bilgi verdi. Göreve geldikten sonra parti programını gözden geçirdiklerini ve yenilediklerini belirten, ilçe teşkilatlarından bu yenilikleri iyi takip etmelerini isteyen Vardar, seçime doğru en önemli düsturlarının milletin derdiyle dertlenmek olduğunu söyledi.

Milletin derdini kendi derdi gibi görmeyenlerin partide yerinin olamayacağını belirten Vardar, “AK Parti’nin tüm mensupları, hepimiz, vatandaşa karşı güler yüz göstermek mecburiyetindeyiz. Onların derdiyle dertlenmeliyiz. Bize kim hizmet ediyorsa, kim doğru çalışıyorsa iş arkadaşımız odur. Milletle ilgilenmek, onlara karşı dürüst olmak gibi bir mecburiyetimiz var. Çünkü 2 yıl sonra sahada olacağız. Eğer vatandaşa karşı hata işlersek, sizce nasıl bir tepki bulabiliriz? Vatandaşın tepkisini hesap ederek, bunu minimize etmeliyiz. Parti arkadaşlarımda bu heyecanı görüyorum. Bu dönem çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum.” dedi.

2011 seçimlerinde başarı için İl Teşkilatı olarak gerekli tüm hazırlıkları yaptıklarını ve gündeme göre kendilerini yenilediklerini ifade eden Vardar, şunları söyledi:
“Devraldığımız çıtayı daha da yükseklere çekmek için tüm tedbirleri almış durumdayız. Bunlardan bir tanesi de yapılan hizmetlerin halka en iyi şekilde anlatılmasıdır. Bu yönde ciddi çalışmalar içerisine girdik.

İl Başkanlığı seçiminin hemen ardından, 13 birim başkanlığı bünyesinde her ay periyodik olarak toplantılar planladık. İlk ayağı biten toplantılarda, yapılan hizmetler konusunda, ilçe teşkilatında görevli arkadaşlarımızı bilgilendirdik. Onlar da mahalle temsilcileri vasıtasıyla direkt vatandaşı bilgilendirdiler. Bu yolla, yaptığımız hizmetleri en iyi şekilde halka anlatacağız.”
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 11:56:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?