3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

AKP'liler pankartı abarttı!

AK Parti'nin Bursa'da en fazla önem verdiği Nilüfer'de, parti teşkilatı adaylarına destek için şehrin en büyük pankartını yaptırdı.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Nilüfer adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer'in birlikte yürüdükleri fotoğrafın yer aldığı 500 metrekarelik pankart, İzmir Yolu'nun başından fark ediliyor.

Nilüfer'de Fatih Sultan Mehmet Bulvarı girişine yakın bir noktadaki seçim bürosu önüne asılan 500 metrekarelik pankart, Bursa'da teknolojinin son imkanları kullanılarak yapıldı. 8 ayrı parça vinilin özel olarak yapıştırılması ile elde edilen devasa pankart, 500 metre uzaklıktan rahatlıkla fark edilebiliyor. İlçenin değişik bölgelerinde de gösterilebilecek hareket kabiliyetine sahip olan pankart, 30 metre yüksekliğe ulaşabilen 2 büyük vincin arasına bağlanarak istenilen yere taşınabiliyor.

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu, seçimlere kısa bir süre kala vatandaşların dikkatini çekmek için böyle bir pankart hazırladıklarını belirterek, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Recep Altepe ve Nilüfer Belediye Başkan adayımız Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer'in bir arada yer aldığı ve hükümet ile büyükşehirin güç birliğinin vurgulandığı pankartımız ile birlik mesajı veriyoruz. Seçmenlerin bu ekibi hizmet için tercih etmelerini istiyoruz" diye konuştu.

AK Parti Nilüfer Seçim Karargah Başkanı Süleyman Taşar ise büyük mitinglerde benzer pankartların hazırlandığını ancak şehirde ilk defa bu büyüklükte bir pankartın hazırlandığını söyledi. Bursa'da 8 parçanın birleştirilmesi ile elde edilen devasa pankartın rüzgarlı havalarda aşağıya indirildiğine dikkat çeken Taşar, seçimlere 3 gün kala bu afişin değişik bölgelerde tutulacağını sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 18:19:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?