3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

AKP'liler seçim atağına geçti

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe ve Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin, Millet Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe ve Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgen Keskin seçim sürecinin sonuna yaklaşılırken vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Millet Mahallesi'ndeki mitingde konuşan Recep Altepe, AK Parti'yi halkın kurduğunu belirterek, "Diğer siyasi partiler çözüm üreterek bu ülkeyi ileriye taşıyamadılar. Artık çare bulamayacağı ortaya çıktı. Destek verince her şey oluyor. Biz projelerimizle iş başına geldik ve 5 yılda yernel yönetimler olarak Bursa'şa çok şey kazandırdık. Bizim dertlendiğimiz gibi üst taraftakiler dertlenmedi. Alt kademeden gelen belediye başkanları çok önemli. Biz buralardan geldik. Dertleri biliyoruz. İlçe belediye başkanlarıyla, teşkilatlarla çok iyi çalışmalıyız. Bursa'yı geleceğe taşımak için iyi planlamalıyız. Yoksa önümüzdeki yıllarda buralarda okul, park yapacak alan bulamayız" dedi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ise rakiplerinin kendisini çeşitli iftiralarla karalamaya çalıştıklarını ifade ederek, "35 yıl yöneticilik yaptım. Kimse kaşının üzerinde kara var diyemedi. Tertemiz çalıştım ve en büyük zenginliğim onurum ve şerefimdir. Garipliği, fakirliği bilirim, kimseye kendime iftira attırmam. Sosyal belediyecilik çalışmalarında örnek belediye olduk. Biz Yıldırım'da göreve başladığımızda kaymakamlık binası bile yoktu. 17 mahalleyi planladık. Millet ve Vatan mahallerindeki boş alanlarda kentsel dönüşümler yapacağız diyorum. Durup dururken bu mahallelerdeki evi niye yıkayım. Projesi olmayanlar bizim çalışmalarımızı bükmek istiyorlar. Bizim projelerimiz belli, bu dönemde ne söz verirsek yaparız" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 13:02:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?