4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

AKP'liler sokak sokak dolaşıyor

AK Parti Bursa milletvekilleri Altan Karapaşaoğlu, Mehmet Emin Tutan, Mehmet Tunçak, Mehmet Ocaktan ve Canan Candemir Çelik ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Recep Altepe, İznik Belediye Başkan adayı İsmail Yılmaz’a destek vermek için İznik’e geldi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti teşkilatı her gün bir milletvekili ile İznik’te sokak sokak dolaşıyor. AK Parti Belediye Başkan adayı İsmail Yılmaz’a destek için İznik’e gelen Büyükşehir Belediye Başkan adayı Recep Altepe ve milletvekilleri Altan Karapaşaoğlu, Mehmet Emin Tutan, Mehmet Tunçak, Mehmet Ocaktan ve Canan Candemir Çelik, partililer ile birlikte sokak sokak gezerek adeta gövde gösterisi yaptı.

Esnaf ve vatandaşın meselelerini dinleyen, zaman zaman iş yerlerinde oturup çay içen AK Partililere halk büyük alaka gösterdi. Vatandaşlar, en çok kanalizasyon ve otopark meselesinden dert yandı.Ziyaretler esnasında CHP’nin Belediye Başkan adayı Dündar Koyutürk ve meclis üyesi adaylarına rastlayan AK Parti heyeti, ayaküstü bir süre sohbet etti. Koyutürk, AK Parti’nin adayı Yılmaz’a ve milletvekillerine çiçek takdim etti.

Esnaf ve vatandaş ziyaretinden sonra İznik Ayasofya Müzesi önünde basın açıklamasında bulunan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Recep Altepe, “İsmail Yılmaz ile 1984 yılından beri arkadaşız. Ne ben onu unuttum ne de o beni unuttu. İşte geldiğimiz nokta belli, çizgimiz belli. Tarihi, tabiatı ve çinisi ile dünyaca ünlü olan İznik için elimden ne gelirse yapacağıma söz veriyorum. Ben her zaman İznik’in, İsmail kardeşimin yanındayım. Bunu böyle biliniz” dedi.

Milletvekili Altan Karapaşaoğlu da, İznik’e fakülte yapılacağını ve vefat eden Kaymakam Hüseyin Avcı’nın isminin fakülteye verileceğini söyledi.
Karapaşaoğlu, “Kanalizasyon ve otopark meselesi bizim için işten bile değil. Bunu zaten halledeceğiz. Burada en önemli konu turizmdir. Bu ilçeye turist gelmiyor, dünyanın tanıdığı İznik’i Türkiye tanımıyor. İşte biz bunu İsmail Yılmaz ile gerçekleştireceğiz. İznik’e iki tane müjdeli haberim var. Birincisi mevcut bulunan Meslek Yüksek Okulu alanında 4 yıllık fakülte yaptırmak için tüm Bursa milletvekilleri olarak Meclis’e kanun tasarısı verdik. Bu yıl içerisinde de çalışmalar yapılacak, İznik’in tarihini ayağa kaldıran efsane Kaymakam Hüseyin Avcı’nın ismini bu fakültede yaşatacağız. İkinci müjdeli haberim ise 2000 yılında projesi yapılmış fakat bugüne kadar ilgisizlik yüzünden yatırım programına alınmayan İznik-Mekece, İznik-Yenişehir yolu meselesini çözdük, bu iki yolu genişletmeye bu ay içerisinde başlıyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun”diye konuştu.

Daha sonra İsmail Yılmaz ve Recep Altepe, İznik’e bağlı Elbeyli beldesine ziyarette bulundu. Milletvekilleri ise Meslek Yüksek Okulu'na yeni kurulacak fakülte için incelemelerde bulundu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 17:20:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?