4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

AKP'lilerden göbek şov!

AK Parti Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak ve AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, Romanlarla bir araya gelerek göbek attı.

Yerel seçimlere sayılı günler kala sivil toplum örgütleri ve dernekleri tek tek gezen AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, sıkıntılara kulak vermeye devam ediyor. Roman Kültürünü Araştırma-Geliştirme Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar ve AK Parti Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak, Osmangazi İlçe Başkanı Tahsin Kara vatandaşlarla bir araya geldi.

Dernek Başkanı Efkan Özçimen derneğin merkezini değiştirmek ve büyütmek konusunda Dündar'dan yardım istedi. Sivil toplum örgütleri ve derneklerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, "Başkan seçildiğimiz taktirde Osmangazi'nin başkanı olacağız. Her yere, her vatandaşa eşit oranda hizmette bulunacağız. Elbirliği ile çalışmalar yapacağız. Osmangazi'de daha iyi şartlarda yaşamak, yaşatmak hedefimiz" dedi.

Ardından AK Parti Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak, Osmangazi İlçe Başkanı Tahsin Kara ve AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, dernek üyelerinin sunduğu müzik ziyafeti sırasında Romanlarla birlikte göbek attı.
Daha sonra Dündar ve beraberindekiler Kayhan Çarşı esnafını ziyaret ederek sıkıntılara kulak verdi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak'ında katıldığı ziyarette vatandaşlarla sürekli bir araya gelmeye çalıştıklarını belirten Dündar, "Zaten sizlerin arasından çıkan biriyiz ve size daha iyi hizmetler sunmak için göreve geleceğiz. Bu nedenle fikirleriniz bizler için çok önemli. Esnaf ziyaretlerimizde dertlerinizi, taleplerinizi bir bir dinliyoruz, çözümler üretmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Dündar son olarak Osmanlı Eğitim ve Kültür Derneği'ni de ziyaret etti. Dündar, Osmanlıca kursları hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonunda Dündar'a Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 11:56:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?