4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

AKP'lilere teşekkür yemeği

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı yerel seçimlerde alınan başarılı netice sonrası teşkilat mensuplarına verdiği yemekle teşekkür etti.

Salon Prenses'te düzenlenen geceye, AK Parti Bursa milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile çok sayıda partili katıldı.

İlçe Başkanı Tahsin Kara Türkiye'nin 29 Mart yerel seçimlerinde önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, "Teşkilatlar olarak bizler de yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Yerel seçimlerde de başarılı sonuç elde ettik. Bu çalışma döneminde teşkilatların büyük emeği oldu. Bizde bu başarılı sonuçların mutluluğunu yaşayıp gelecek dönemde yapılacak olan genel seçimlerde yapılacak çalışmaların startını vermek için bir araya geldik. Geçmişte Recep Altepe Osmangazi'ye büyük hizmetler verdi. Şimdi Mustafa Dündar'da aldığı hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak istiyor. Bizde teşkilat olarak her zaman yanında olacağız ve Osmangazi hakettiği hizmetleri almaya devam edecek" dedi.

Gecede Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Tahsin Kara emeklerinden dolayı teşkilat mensuplarına tek tek teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2009 Pazar 11:36:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?