2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

AKP'nin seçim zaferi kutlaması

AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Çelik, muhalefetin her türlü karalamalarına rağmen halkın görevini yaptığını belirterek, "Cumhuriyet, demokrasi ve millet kazandı" dedi.

AK Parti seçim sonrası yaşadığı zaferin sevincini yaşamaya devam ediyor. İl binası önünde yapılan kutlamalarda konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Bursa Milletvekili Faruk Çelik, Türkiye'nin çok önemli bir sınavı geride bıraktığını belirterek, "AK Parti Türkiye'nin en büyük partisi oldu. Meydan meydan Bursa'yı gezdik. Biz 5 yıl içerisinde ne dediysek hepsini yerine getirdik. Muhalefetin karalamaları halk tarafından tasvip edilmedi. Biz 22 Temmuz seçimlerine girerken her türlü karalama kampanyalarına ve iftiralara rağmen kararlı bir şekilde çalıştık. Siz genciyle, yaşlısıyla, iliyle, ilçesiyle gerekeni yaptınız. Geçen seçimlerde yüzde 34 oy almıştık. 5 yıl geçti. Yüzde 47'lere ulaştık. Cumhuriyet kazandı. Demokrasi kazandı. Millet kazandı" diye konuştu.

İl binasını önünde toplanan partililerle çok sayıda vatandaş ise "Yar saçların lüle lüle Baykal sana güle güle" solaganları attı. Halkın yoğun sevgisiyle karşılaşan Faruk Çelik, il binasına yaşanan izdiham sebebiyle güçlükle girebildi.
iha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2007 Pazartesi 10:32:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?