3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

AKP'ye 400 yeni üye

Bursa'da AK Parti'ye katılan 400 yeni üyeye rozetleri İl Başkanı Sedat Yalçın tarafından takıldı.

AK Parti il binasının önünde gerçekleşen katılım törenine ilgi büyük oldu. Törende konuşan AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, "Yerel seçimlerde Türkiye ak belediyecilikle tanışacak. Biz bu süreci yönetirken çok büyük kaynakları yerel yönetimlerin eline verdik. Ak belediyecilik sosyal belediyeciliği tüm yönleriyle yaşattı. Yapılan işlerin hesabını vererek bugünlere geldik. Başbakanımız belediye başkanlığının sadece şantiyecilik olmadığını özellikleri taşıyan insanlarla huzurlarınıza geldik. AK Parti gerek ekonomi, yerel yönetim, gerekse halkla ilişkiler ve demokratikleşme alanında büyük reformlara imza attı. Bu hizmetlerimiz devam edecek. Aldığımız kararlar hep halktan yana oldu ve böyle de olacak" dedi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe ise, "Yaklaşan yerel seçimler öncesi bu arkadaşlarımız bir taraf olmak istediklerini ifade etti ve kararlarını AK Parti'den yana kullanmak istediklerini belirtti. Biz inandığımız yolda ilerlerken böyle genç nesillerin desteğine ihtiyacımız var. Hizmet sektöründeki bu arkadaşlarımız da bize destek olacak. İnşallah en güzel seçim çalışmalarını yaparak yerel seçimlerde yeniden zafere imza atmak istiyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Sedat Yalçın, partiye katılanlara rozetlerini taktı. Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe ve Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin de katılanların dosyalarını İl Başkanı Yalçın'a teslim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 20:09:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?