3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Aktaş MÜSİAD'ı ziyaret etti

Seçim çalışmalarına devam eden İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Alinur Aktaş, meclis üyesi adayları ile birlikte Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi'ni ziyaret etti.
AK Parti ekibi, MÜSİAD Başkanı Ahmet Güleç ve yönetimi kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Seçimlerde başarılar dileyen Güleç, seçimlerinin İnegöl’e hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Meclis üyeliği adaylarını tanıtan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, yeni İnegöl, Alanyurt ve mevcut 14 mahallesi ile İnegöl’ü 3’lü sac ayağına oturtacaklarını söyledi. Eğitim alanındaki çalışmalardan da bahseden Aktaş, “Bazıları siz mi yaptınız bu okulları diyorlar? Hayır biz yapmıyoruz. Ama siz de döneminizde 2 bin 870 talebeyi bir okulda okuttunuz. Aynı belediye başkanları, aynı arsalar o zaman da İnegöl’de vardı, neden yapamadınız? Koalisyon döneminde, 10 tane kakanlık senin elindeydi, İnegöl’e çaktığın çiviyi göster. Alanyurt İnegöl arasındaki köprülü kavşağı yaptıklarını söylüyorlar. Oysa Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün fuar açılışına geldiği gün, onlar bunu sabote etmek için, ortada temel memel olmayan kuru yerde sözde köprülü kavşak temelini havai fişek atarak yaptılar. Bazıları, diktikleri fidanların ağaca dönüştüklerini söylüyor. Hikmet Şahin’in 2002 yılına kadar olan hizmetlerini sahipleniyorlar" dedi.

Akhisar ve Huzur mahallelerinde kapı kapı gezerek kendisini karalamaya çalıştıklarını belirten Aktaş, "Gerçek manada hizmeti getireceklerini söylüyorlar. Ne hizmet götürdüler ki o iki mahalleye, hiç bir şey yapmadılar. Kültürparkı, beyaz masayı biz kurduk, Kent Müze’sini de biz yaptık diyorlar, varsa başka projeniz getirin de onları da yapalım. Bütün bunları cebimden yapmıyorum. Bu milletin parasını, bu millet için en iyi yerde harcıyorum. Hani bu çevre yolu Ankara yoluna çıkıyordu diyenler var. Bu sadece çevre yolunun birinci etabı, ikinci etabında 4 kilometrelik olan yolu da gelecek dönem yaparak, Ankara yoluna çıkaracağız” dedi.

Bazılarının, vatandaşa 10 metreküpe kadar suyu bedava vereceklerini ve yılın 12 ayı çeşmelerden kesintisiz kaynak suyu akıtacaklarını söylediklerini hatırlatan Aktaş, “10 senedir Alanyurt’a kaynak suyu içirdiniz mi ki, gelip İnegöl’e de kaynak suyu içireceksiniz? Alanyurt’un halkı yıllardır çeşmelerden su içemiyor. Bidonlarla gelip İnegöl’deki çeşmelerden evlerine su taşıyorlar" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 12:15:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?