4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Aktaş yeni projelerini açıkladı

AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, tekrar seçilmesi halinde yapmayı planladığı 60 projeyi ve 5 yılda hayata geçirdiği projeleri açıkladı.

Alanyurt'ta Otel Angelacoma'da basın toplantısına AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yenice Belediye Başkanı Ramiz Yiğit, Cerrah Belediye Başkanı Ömer Kahyaoğlu, Tahtaköprü Belediye Başkanı Salih Şahin, Kurşunlu Belediye Başkan Adayı Ali Akbaş ile il genel ve belediye meclisi üyeliği adayları katıldı.

Milletvekili Sedat Kızılcıklı, "Seçimlere çok az bir süre kaldı. Siyasi parti adayları projelerini açıklıyor. Türkiye genelinde mukayese edilemeyecek kadar önemli hizmetlere imza attık. Geçmiş dönemlerde yapılan hizmetlere göre AK Parti son 6,5 yılda hayali işleri gerçekleştirdi. 130 bin derslik, her ile bir üniversite, ücretsiz ders kitapları, bilgisayar ve internet donanımlı laboratuarlar, sağlık hizmetlerini bir araya getirme gibi büyük işler yaptık.

35 Milyon SSK'lıyı, ilaç ve hastane sıkıntılarını ortadan kaldırdık. Cumhuriyet tarihinde toplam 7 bin kilometre duble yol yapmışlar, biz geldik 10 bin kilometre duble yolu 6 senede yaptık. 20 senede bir türlü yapılamayan Karadeniz sahil yolunu yaptık. 15 senede açılmayan Bolu tünelini açtık. Marmaray sistemini kurduk. Ankara-Eskişehir arası hızlı tren ile yolculuğa başlandı. Hak sahiplerinin yıllarca sürüncemede bırakılan 10 Milyar Dolar tutarındaki Nema ödemelerini biz yaptık. Ülkenin çeşitli yerlerinde 110 baraj yaptık" dedi.

"BÜYÜK DÜŞÜNDÜK, BÜYÜK İŞLER YAPTIK"
İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise konuşmasında, "İnegöl'ümüzü yönetmeye talip olan diğer partilerin adaylarına da barış içinde bir yarış diliyorum. Unutmamalıdır ki her şeyden önce bu bir nasip işidir. Bu hayırda yapılan bir yarıştır. Gün geldi Cenab-ı Hak bu emaneti taşımayı bize nasip etti. Elbette bir gün gelecek biz de bu hizmet bayrağını başka bir kardeşimize emanet edeceğiz. Bu görevin halkımın bir emaneti olduğunu hiç unutmadım. Dürüst olduk. Yalan, yanlış, usulsüz hiç bir işin içerisinde olmadık.

Hamdolsun, Belediye olarak borcumuz olmadı, kaybımız olmadı, kazancımız oldu. Günlük çalışmalar yerine İnegöl'ü geleceğe taşıyacak projeler üzerinde durduk. Biz kendimizden, yaptığımız hizmetlerden ve hedeflediğimiz projelerden eminiz. Birlik, beraberlik ve sevgi ile ortaya koyduğumuz hizmetlerimiz, kentimizin sokağında, suyunda, havasında, sosyal ve kültürel tüm değerlerinde kendini göstermeye başladı" dedi.

5 yılda İnegöl'e kazandırdığı hizmetlerden bahseden Aktaş, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı mevcut İnegöl, Alanyurt ve yeni İnegöl'ü ilgilendiren 60 projeyi de anlattı. Aktaş, bütün projelerin toplamda büyük İnegöl'ün projeleri olduğunu söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 15:02:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?