4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Aktaş'ın çifte acısı

ESKİ BAŞKANIN ÇİFTE ACISI

Bursa'da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden eski Emek Belediye Başkanı Yakup Aktaş'ın oğlu ve yeğeni toprağa verildi.

Yakup Aktaş'ın oğlu Hakan Aktaş (31) ve yeğeni Rüstem Aktaş'ın (41) Emek Mahallesi Adnan Menderes Camii'nde kılınan cenaze namazına; akrabaları ve yakınlarının yanı sıra Devlet Bakanı Faruk Çelik, eski DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, AK Parti Bursa milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Oğlu ve yeğenini son yolculuğuna uğurlayan Yakup Aktaş güçlükle ayakta durabilirken, küçük oğlu Mesut Can Aktaş ve Rüstem Aktaş'ın oğlu Muhammet tabutların başında gözyaşı döktü.

Hakan Aktaş ve Rüstem Aktaş'ın naaşları cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Kabristanı'nda toprağa verildi.

Yakup Aktaş'ın bundan 20 yıl önce dünkü kazada ölen oğlu Hakan Aktaş'ın ikiz kardeşi olan kızı Neslihan Aktaş'ı kaybettiği öğrenildi.

ESKİ BAŞKANIN ÇİFTE ACISI
ESKİ BAŞKANIN ÇİFTE ACISI
ESKİ BAŞKANIN ÇİFTE ACISI
ESKİ BAŞKANIN ÇİFTE ACISI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2009 Cuma 14:50:00
Güncelleme :30 Ekim 2009 Cuma 17:53:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cengiz albayrak IP: 78.170.234.xxx Tarih : 31.10.2009 00:53:48

Bu dünyadan göç edip ebedi ukbaya kavuşan kardeşlerimize Allahtan Rahmet , ailesine Rabbimden sabır diliyorum.Basınız saolsun..