6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Aldatan eşinin cinsel organını haşladı

Bursa'da, kendisini aldattığı gerekçesiyle kocasının cinsel organını haşladığı ileri sürülen kadın, ilk duruşmada tahliye oldu.

Olay, 1 Şubat tarihinde merkez Osmangazi ilçesine bağlı Kuştepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Emine Ö. (53), kendisinden 15 yaş küçük olan eşi Murat Ö.'nün (38) cinsel organına uyurken sıcak su döküp üstüne kapıyı kilitleyerek 6 çocuğuyla birlikte evden ayrıldı. Öfkeli kadın olayın ardından tutuklanırken, kocası bir ay hastanede tedavi gördü.

"Eşini kasten yaralama" suçundan 14. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 8 yıla kadar hapis talebiyle yargılanan Emine Ö., bugün hakim karşısına çıktı. Pişman olduğunu söyleyen Emine Ö., "Olay akşamı eşim eve alkollü gelmişti. Kendisine hayatında biri olup olmadığını sordum. Bana bir başkasının olduğunu söyledi. Birlikte yattık. Ben gece uyanıp çay demlemek için su ısıttım. Eşim de uyanmıştı. Sonra ne oldu, nasıl yaptım hatırlamıyorum. Çok pişmanım" dedi.

Duruşmaya katılan Murat Ö., eşini affettiğini belirterek, "Eşimin benden önceki evliliğinden 6 çocuğu var. Onların mağdur olmaması için kendisini affediyorum. Onu serbest bırakmanızı istiyorum" diye konuştu.

Mahkeme, Murat Ö.'nün şikayetinden vazgeçmesini de dikkate alarak Emine Ö.'nün tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 18:47:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?