6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Alevler arasında can pazarı

YANGINDA CAN PAZARI

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki bir apartmanda meydana gelen yangında can pazarı yaşandı. Alevlerin sardığı binanın balkonunda mahsur kalan ana-kız, itfaiye ekiplerinin operasyonuyla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Yenice Mahallesi Mustafabey Caddesi'nde Mustafa Gödel'e ait 5 katlı bir apartmanın ikinci katında yangın çıktı. Ümit Türünk ve Gökhan Hacı'nın oturduğu evin yatak odasından çıktığı düşünülen yangın, kısa sürede büyüdü. Alevler bir anda binayı sararken, bölgeye 4 ayrı itfaiye aracı sevk edildi.

Can pazarının yaşandığı binada bulunanların çoğu aşağıya inmeyi başardı. Fakat alevlerin sardığı dairenin bir üst katında oturan ana-kız, apartmanın içini saran yoğun duman sebebiyle aşağıya inemedi. Çareyi balkona çıkarak yardım istemekte bulan ana-kızın imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Balkonda yardım bekleyen anne Hacer ile kızı Sema Karagöz, itfaiyenin uzattığı merdiven sayesinde hayata tutundu. Ölümle burun buruna gelen ana-kız, kısa sürede kurtarılarak aşağıya indirildi.

Bu arada İNGAZ ekipleri, muhtemel bir facianın yaşanmaması için hemen doğalgazı kesti. Alevler, ekiplerin yoğun çabasıyla söndürüldü. Polis, can pazarını aratmayan yangınla ilgili soruşturma başlattı.

YANGINDA CAN PAZARI
YANGINDA CAN PAZARI
YANGINDA CAN PAZARI
YANGINDA CAN PAZARI
YANGINDA CAN PAZARI
YANGINDA CAN PAZARI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 11:14:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?