4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Ali Tandoğan sözleşme imzaladı

Bursaspor, Beşiktaş'tan Ali Tandoğan ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve 2. Başkan Osman Çelik ile Mali Asbaşkan Hasan Saltan'ın da hazır bulunduğu imza töreninde tecrübeli futbolcu Ali Tandoğan, kendisini 2.5 yıllığına Yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde açıklamada bulunan Ali Tandoğan, kendisini Bursaspor'a kazandıran herkese teşekkür ettiğini belirterek, ''Bu takımda olmak onur ve gurur verici. Herşeyimizi sahaya döküp en iyi şekilde Bursaspor'u temsil edeceğiz. Eşim ve ben Bursa'ya kilitlenmiştik. Biliyorduk ki burada çok yoğun bir taraftar kitlesi var. Birçok takımdan teklif almama rağmen bizim için öncelik Bursaspor oldu. Başkanımızın da desteğiyle buraya geldim. Bursaspor'a geldiğim için çok mutluyum'' dedi.

2. Başkan Osman Çelik ise, ara transfer döneminde arayışlarının ve çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, "Antalya kampımız bitti. Ali kardeşimizle bugün sözleşme imzalıyoruz. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur. Başkanımızın da dediği gibi, transferler hiçbir zaman bitmez'' diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu Ali Tandoğan, imza töreni sonrası Bursaspor formasıyla basın mensuplarına poz verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 21:37:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?