4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

'Alışveriş Hayattır' sergisi

Mağaza ekipmanları ve depo raf sistemleri alanında faaliyet gösteren Üçge'nin 'Alışveriş hayattır' konulu uluslararası karikatür sergisi, As Merkez'de sanatseverlerle buluştu.

Üçge'nin 'Alışveriş hayattır' konulu uluslararası karikatür sergisi, Bursa'nın en eğlenceli alışveriş ve yaşam merkezi As Merkez'de izlenime sunuluyor. Dünyayı dolaşan uluslararası serginin açılışı, düzenlenen kokteyl eşliğinde As Merkez Genel Müdürü Fahir Çam ve Üçge Yönetim Kurulu Üyesi Okan Aras tarafından gerçekleştirildi. Yüzünü sanata dönen kurum ve işletmelerin dayanışmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Aras, As Merkez adına bir plaket sunduğu Fahir Çam'a teşekkür etti.

38 ülkeden 508 eserin değerlendirildiği yarışma neticesinde sergilenmeye değer bulunan 96 eser, Bursalılarla alışveriş heyecanını paylaşıyor. Daha önce Tayyare Kültür Merkezi, Beylikdüzü Migros AVM, Tüyap Gıda Fuarı, Antalya Migros ve Özhan-Geçit AVM'de izlenime sunulan sergi, 31 Mart'a kadar As Merkez ziyaretçileri tarafından görülebilir.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 13:30:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?