3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Alkol şişede durduğu gibi durmadı

Bursa'da eşini dövdüğü öne sürülen alkollü adam, evden kaçarken otomobiliyle polis ekibinin aracına çarparak yaralandı. Şikayet için karakola giden eşi ise ahının tuttuğunu söyledi.

İddiaya göre olay, merkez Nilüfer ilçesi Doğanbey Mahallesi'nde dün gece 01.00 sıralarında meydana geldi. Eve aşırı derecede alkollü halde gelen 40 yaşındaki Yılmaz D., 31 yaşındaki eşi Ayşin D.'nin, "Niye çocuklarının rızkını içkiye veriyorsun? Hem çalışmıyorsun hem de her gece içiyorsun" demesine sinirlenip eşini dövmeye başladı.

Eşinin polise haber vereceğini söylemesiyle evden kaçan şahıs, 35 RH 150 plakalı otomobiliyle Cezaevi Caddesi'ne geldiği zaman devriye gezen Organize Sanayi Polis Merkezi'nin ekip minibüsüne çarparak yaralandı. Kazada polis memuru Yusuf Yıldız (42) da sol bacağından yaralandı. Tedavi olmayı reddeden şahıs, yaralı polis memuruyla birlikte ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yapılan muayenede 269 promil alkollü çıkan Yılmaz D.'nin daha önce de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu öğrenildi.

Karakola eşinden şikayetçi olmak için gelen Ayşin D. ise yolda eşinin kaza yaptığını öğrenince ahının tuttuğunu söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 11:13:02
Güncelleme :7 Ekim 2009 Çarşamba 14:34:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?