5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Alkollü canavar

Bursa’da meydana gelen trafik kazasında, alkollü sürücü önce bir otomobile, ardından yol kenarına çalışma yapan bir kamyonla iş makinesine çarparak 5 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, kaza gece saat 02.00 sıralarında, Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Ali Kemal Azak (23) idaresindeki 16 BP 946 plakalı özel otomobil, Altıparmak’tan Heykel istikametine giderken, aynı yönden gitmekte olan Bayram Karadeniz (21) idaresindeki 16 BK 310 plakalı özel otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle her iki otomobil yoldan çıkarak, kaldırım çalışması yapan taş yüklü 67 LL 170 plakalı kamyona vurarak durdu. Sürücülerden Ali Kemal Azak otomobil içinde sıkışırken, yanında yolcu olarak bulunan arkadaşları Gökhan Çakır (20) ile ikiz kardeşi Hakan Çakır (20) ve 16 BK 310 plakalı otomobilin sürücüsü Bayram Karadeniz ile kamyona taş yükleyen iş makinesi operatörü Muharrem Şahin (36) ambulanslarla Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Otomobil içinde sıkışarak kanlar içerisinde kalan Ali Kemal Azak ise vatandaşların ve 112 ekiplerinin uzun süren çalışmalarının ardından otomobilden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirilen Azak’ın hastanede alınan raporunda 150 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kazadan sonra her iki otomobil çekiciyle otoparka çekilirken, Atatürk Caddesi itfaiye ve temizlik ekipleri tarafından yıkanarak temizlendi. Polis 5 kişinin yaralandığı kazayla alakalı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2005 Pazar 12:08:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?