2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Alkollü kayınpeder damadını öldürdü

Bursa'da dünürü ile birlikte alkol alan kayınpeder, barışmak için gittiği damadını boğazını kesip öldürdü. 

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Çiftehavuzlar Mahallesi Şehit Sami Tunalı Sokak'ta gece saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda, Cemil T. (58), dünürü Hasan Çanak ile birlikte bir restoranda geç saatlere kadar alkol aldı. Alkolün etkisiyle ayakta durmakta güçlük çeken Cemil T. daha sonra dünürü ile birlikte aralarında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma bulunan damadı Mustafa Çanak'ın (27) evine geldi. Bir türlü anlaşamayan alkollü dünür, baba ve damat kavgaya tutuştu. 

Cemil T., damadı Mustafa Çanak'ın boğazını kesti, dünürü Hasan Çanak'ı ise karın boşluğundan bıçakladı.
Ağır yaralanan Mustafa Çanak, evin arka sokağında bulunan özel polikliniğe koştu. Bu sırada çok kan kaybettiği belirlenen Çanak, polikliniğin girişinde yere yığılıp can verdi. Karın boşluğundan bıçaklanan Hasan Çanak ise, yakınları tarafından Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, zanlı Cemil T.'yi evinin yanında buldu. Polis tarafından gözaltına alınan Cemil T. sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Karın boşluğundan yaralanan Hasan Çanak'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Zanlı Cemil T.'nin de kavga sırasında darp edildiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2007 Cumartesi 11:42:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?