4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Alkollü öğretmenden inciler!...

Bursa'da 400 promil alkollü sürücünün çarptığı yolcu minibüsünde bulunan alkollü öğretmen, ilginç ve güldüren mesajlar verdi.

Ayakta durmakta zorlanan öğretmen, "Benim inandığım, çocuklarım, yetiştirdiğim insanlar, her zaman doğru gerçektir, onları bilirler" dedi.

Edinilen bilgiye göre kaza dün gece 00.00 sıralarında İzmir yolu Göçmen Konutları yakınlarında meydana geldi. S.K. idaresindeki otomobil, A.S.'nin kullandığı plakalı Görükle-Batı Garajı hattında çalışan minibüse arkadan çarptı. Kaza sonrası minibüste bulunan yolcular büyük panik yaşarken, arka koltukta oturan bir kadın hafif şekilde yaralandı. Yaralı kadın olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından tedavi edilirken, sürücü S.K.'nin 400 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Kaza sonrası yolculardan panik yaşamamasını isteyen alkollü öğretmen Ü.Ş. ise yolcuların tepkisini topladı. Ayakta durmakta güçlük çeken alkollü eğitimci, kendisine gösterilen tepkileri ekonomik krize bağladı.

"YETİŞTİRDİĞİM ÖĞRENCİLER DOĞRU, GERÇEKTİR, ONU BİLİRLER"

Yetiştirdiği insanların her zaman doğrunun gerçek olduğunu bildiklerini ifade eden Ü.Ş, "Aynı minibüste ben de vardım. Ben de can pazarı yaşadım. Ben de müşteri olarak bindim. Toplumsal bir olay. Herkes sıkılmış işten çıkarılmış. Herkes orta yolu bulmaya uğraşırken tepkileri üzerime çektim. Çok üzüldüm. Bursa otomobil şehri, kaç kişi işten çıkarılmış, tepkiler normal. Yaralanma, ölüm, tabii ki herkes strese girdi" diye konuştu.

Sürücülere kaza yapmamaları için mesajlar veren Ü.Ş, "Eğer can ve kendi mallarını taşıdıklarını düşünürlerse biraz daha dikkatli olmaları çok önemli. Kurallara uymak gerekir. Kuralların sınırları içinde davranmak bence en mükemmel davranış biçimi. Benim inandığım, çocuklarım, yetiştirdiğim insanlar, her zaman doğru gerçektir, onları bilirler. Bilgi artı realite hep aynı, gerçekler aynı" şeklinde konuştu.

Kaza sonrası alkollü sürücü S.K.'nin ehliyetine el konulurken, aracı trafikten men edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 13:39:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?