4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Alkollü sürücü kaçarken kaza yaptı

Bursa'da, eğlence dönüşü lüks otomobile çarpıp kaçarken takla atan kamyonet sürücüsü, çarptığı aracın sahibi ve arkadaşları tarafından polise teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, arkadaşları Burak G. ve ablası S.G. ile birlikte alkol alan Murat G., ardından direksiyonuna geçtiği 16 HG 343 plakalı kamyoneti ile Ataevler Mahallesi Nene Hatun Caddesi üzerinde 16 BTU 10 plakalı Wolksvagen marka spor otomobile yandan çarptı. Kazanın ardından araçtan inen Murat G., diğer sürücünün kendisinin alkollü olduğunu fark etmesi üzerine korkuya kapılarak aracıyla kaçmaya başladı. Lüks aracın sürücüsü ile kamyonet arasında yaşanan kovalamaca sonrasında alkollü sürücünün kullandığı araç, İslam Uyar Ticaret Lisesi önündeki virajda savrularak kaldırıma çarptı. Murat G., takla atan araçtan burnu bile kanamadan kurtulurken, araçta yolcu olarak bulunan Burak G. baygınlık geçirdi.

Kaza sonrası araçtan çıkan sürücü ve arkadaşı spor arabada bulunan gençler tarafından darp edilmek istendi. Kazayı gören vatandaşların müdahalesi üzerine bayılan genç, araç içinden çıkarılarak kendine getirilmeye çalışıldı.

Olay sonrasında korkuya kapılarak kaçan sürücü Murat G., bir süre sonra olay yerine tekrar geldiği fark edilince, diğer sürücünün arkadaşları tarafından darp edilmek istendi. Bunun üzerine tekrar kaçmaya başlayan Murat G., sokak arasında yakalanıp darp edildikten sonra polis ekiplerine teslim edildi.

Baygın halde yerde yatan kardeşinin başından bir an olsun ayrılmayan abla S.G. kazanan şokunu uzun süre üzerinden atamazken, şahıslar 112 ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri, öfkeli gençlerin yakaladığı sürücü Murat G.'yi gözaltına alırken, alkol muayenesi için hastaneye götürüldü.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2009 Çarşamba 14:32:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?