1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Alkollü sürücü polise kafa attı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde trafik kazasına karışan, alkollü olduğu belirlenen sürücü, kendisine alkol testi yapmak isteyen trafik polisini darp etti.

Gemlik'ten Orhangazi istikametine giden bir otomobilin sürücüsünün tehlikeli araç kullandığı ihbarını alan Orhangazi Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, aracı durdurmak için harekete geçti.

Bu sırada İznik kavşağında trafik kazası olduğunu öğrenen ekipler, bölgeye ulaştıklarında, kamyonla çarpışan otomobilin, tehlikeli araç kullandığı bildirilen Adnan A. (47) yönetimindeki 16 ZN 377 plakalı araç olduğunu belirledi. 

Kazada hafif şekilde yaralanan sürücü Adnan A, kendisine alkol testi yapmak isteyen güvenlik güçlerine bir süre direndi. Orhangazi Devlet Hastanesine götürülen ve burada da alkol muayenesi yaptırmak istemeyen sürücü, trafik polisi Mehmet Koç'a kafa attı. Koç, burnu ve alnından yaralandı.

Adnan A, tedavisinin ardından “görevli polis memuruna mukavemette bulunmak, polise rüşvet teklif etmek ve alkollü araç kullanmak” suçlarından gözaltına alındı.

305 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücünün savcının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.
A.A
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2006 Cuma 11:31:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?