4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Alkollü sürücüden zincirleme kaza

BURSA'DA ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DEHŞETİ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hatalı sollama yapan alkollü sürücünün otomobili 3 araca çarparken, biri ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir'den İnegöl istikametine giden Osman Y. idaresindeki 16 ARE 03 plakalı otomobil, Güneykestane köyü rampaları mevkiinde yol inşaatı sebebiyle tek şeride düşen yolda sollama yapmak istedi. Aynı istikamette önünde seyreden Sayim Karaman idaresindeki 16 CNB 77 plakalı otomobile çarparak direksiyon hakimiyetini kaybeden Osman Y., İnegöl istikametinden Eskişehir yönüne giden Çetin Uçar'ın kullandığı 16 PN 362 plakalı otomobile de çarptı. Osman Y.'nin aracı, son olarak karşı yönden gelen Yoldaş Çoban idaresindeki 34 TM 0512 plakalı otomobile çarparak durabildi.

Şoför mahallinde sıkışarak ağır yaralanan ve alkollü olduğu bildirilen Osman Y., itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kazada aynı otomobilde bulunan Fahrettin Altınsoy ile 34 TM 0512 plakalı otomobilin sürücü Yoldaş Çoban ve yanında bulunan Esma Nur Gürüp da yaralandı. Yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu arada Fahrettin Altınsoy'a ait köpek de camdan fırlayarak feci şekilde öldü. Kaza sebebiyle yol yarım saat trafiğe kapanırken, kazaya karışan araçlar çekici ile kaldırılarak yol açıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BURSA'DA ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DEHŞETİ
BURSA'DA ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DEHŞETİ
BURSA'DA ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DEHŞETİ
BURSA'DA ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DEHŞETİ
BURSA'DA ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DEHŞETİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2009 Cumartesi 15:19:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?