4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Altepe, Kestel'de ilgi gördü

Ak Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, Kestel'de Belediye Başkanı Yener Acar ile birlikte esnafı, pazaryerini ve işadamlarını ziyaret etti.

Kenti vatandaşlarla birlikte yönettiklerini, toplumun eksiklerini iyi bildiklerini ve merkezi hükümetin eksiklerini tamamladıklarını ifade eden Recep Altepe, "Halkımızı mutlu etmek için öncelikli talepleri yerine getiriyoruz" dedi.

Kestel'de soğuk ve yağmura rağmen büyük bir ilgiyle karşılaşan Recep Altepe'ye pazarcı esnafı, "öyle hizmetler yaptınız ki, taktir etmemek mümkün değil" diyerek teşekkür etti. Esnafa ve işadamlarına "hayırlı işler" temennisinde bulunan Recep Altepe, "Belediye Başkanımız Yener Acar ile birlikte Kestel'de değişik kesimden insanlarımızla görüşüyoruz. Sokakta, caddede, pazarda buluşup görüşlerini alıyoruz. Gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduk. Talepleri aldık. Vatandaşlarımız bize inanıyorlar, çözümleri getireceğimize inanmışlar. Bizleri mutlu etti. Elimizden geldiği kader Kestel için birlikte çalışacağız" dedi.

Başkan Altepe, AK Parti Genel Merkezi tarafından görev kendisine tevdi edildiğinden bu yana sıkı bir çalışma temposuna girdiklerini anlatarak, "Bizim en büyük görevimiz ve misyonumuz halkımızla birlikte olmak. Toplumun eksiklerini iyi bilen ve tanıyan bir sistemimiz var. Yerel yönetimler olarak merkezi hükümetin eksiklerini tamamlama yönünde çalışıp, halkı mutlu etmek için öncelikli talepleri yerine getiriyoruz. Mümkün mertebe kararları halkımızla birlikte alıyoruz. Halkımızın taleplerini yerine getiriyoruz. Bunların hakkını verirsek, bundan sonra Bursa'nın gelişmesi için daha güzel projeler hazırlarız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 15:31:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?