3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Altepe Fethiyeliler'e sözünü tuttu

Bursa Büyükşehir Belediyesi, trafiğin mevcut sistemdeki sorunlu bölgelerine yaptığı iyileştirmelerle nefes aldırıyor.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin daha önce incelemelerde bulunarak, teknokrat ve bürokratlarına çözüm üretilmesi talimatını verdiği Bursa Organize Sanayi Bölgesi (Filament) Kavşağı ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nın Fethiye girişinde yaşanan sorunlar yapılan düzenlemelerle giderildi.

BİR ÇÖZÜM 3 BÖLGEYİ RAHATLATTI

Bursa Organize Sanayi Bölgesi (Filament) Kavşağı'nın Mudanya Yolu'ndan Hamitler girişi istikametinde eksik olan dönüş yolu için bölgede düzenleme yapıldı. Düzenlemenin ardından Mudanya Yolu'ndan Hamitler Mahallesi'ne girmek isteyen sürücülerin Emek ve Esentepe Kavşakları'ndan dönüşlerine alternatif yol açıldı. Bu yolla bu istikameti kullanan araçların Emek ve Esentepe Kavşaklarındaki yoğunluğu da giderilmiş oldu.

BAŞKAN ALTEPE, FETHİYELİLERE SÖZÜNÜ TUTTU

Diğer taraftan Başkan Altepe'nin seçim öncesinde Fethiye Mahallesi'ndeki vatandaşlara yönelik verdiği söz kapsamında Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki Fethiye girişinde düzenleme yapıldı. Esentepe Kavşağı'nın yapımından sonra Mudanya Yolu üzerinden Fethiye'ye girişte yaşanan sıkıntıya alternatif çözüm olan bu çalışma ile bölgede güvenli ulaşıma da imkan sağlandı.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, mevcut sistemdeki sorunlu bölgelere yapılacak iyileştirmelerle trafik sıkışıklığının giderilmesine yönelik çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 13:17:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?