4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Altepe kızının nikahını kıydı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu defa kendi kızı Zeynep'in nikahını kıymak için cübbe giydi. Büyükşehir Belediyesi tarafından
kongre ve kültür merkezine dönüştürülen Merinos'ta miting gibi bir düğün gerçekleştirildi. Ak Partili Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin kızı Zeynep,Ömer Faruk Kuzuca ile hayatını birleştirdi.
Merinos'ta 3 bin davetlinin katıldığı nikah merasimi bir miting gibiydi. Gelin ve damat alkışlar ve konfetiler eşliğinde sahneye çıkarkan Başkan Recep Altepe'nin heyecanı gözlerinden okunuyordu. Şahitler ve gençlerin nikah masasında yerini almasının ardından, Türk Medeni Kanuna göre evlilik kaydını gerçekleştirmek üzere sahneye gelinin babası Başkan Recep Altepe davet edildi.

Altepe önce mikrofonu alarak "Bu güzel ortamda gerçekten güzel bir anı yaşıyoruz. Bizler için güzel bir gün. Altepe ve Kuzuca ailelerinin akrabılığının perçinleştiği bu güzel, bu mutlu günde, uzaktan yakından katıldığınız, mutluluğumuza mutluluk kattınız. Gerçek dostlarımız olduklarınızı da gösterdiniz, bu güzel duyguları bizlere yaşattığınızdan, bu güzel tabloyu oluşturduğunuzdan dolayı hepinize şükranlarımızı sunuyoruz. Belediye Başkanı olarak tabiki çocuğumuzun nikahını kıymayı Allah bize nasip etti. Hepinize şükranlarımı arz ediyorum" diye konuştu.

Nikah masasına oturan Recep Altepe, eşi ile dünürlerini de sahneye davet etti. Altepe daha sonra nikah merasimine başlayarak, kızı Zeynep'e mikrofon uzattı. Kızına adını soyadını, annesinin, babasının ve dedesinin adını sordu. Damadı Ömer Faruk Kuzuca'ya da anne ve babasının adından sonra kayınvalidesinin adını da soran Recep Altepe, kızının evliliğini ilan etti. Altepe, daha sonra bütün protokolu sahneye davet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Evlilik cüzdanını Vali Şahabettin Harput'a veren Başkan Recep Altepe, çifte teslimini istedi. Vali Harput da nikah cüzdanını Zeynep Kuzuca'ya teslim etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2009 Cumartesi 17:29:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?