4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Altepe kulüb başkanı seçildi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkanlığı’na Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe seçildi.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün olağanüstü kongresi BUSKİ konferans Salonu’nda yapıldı. Yapılan seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Recep Altepe, kulüp başkanlığına seçildi. Başkan Altepe, vizyon sahibi ve sağlıklı bir nesil yetiştirmek adına sosyal belediyeciliğin gereği olarak kentin spor altyapısına sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Ülkenin geleceğinin gençlerin bilinçli, sorumlu ve sağlıklı fertler olarak yetiştirilmesine bağlı olduğunu hatırlatan Altepe, “Bu çerçevede biz her mahallede gençlere sahip çıkabilecek kulüplerin ve spor alanların oluşması istiyoruz. Bununla birlikte Bursa’nın en güçlü spor kulüplerinden biri olan Büyükşehir Belediyespor’un de geliştirilmesine yönelik adımlarımızı da atacağız.

Belediyespor’da her branş için ayrı bir tesis yapmak istiyoruz. Sporcularımıza rahat ve kaliteli çalışma alanları vermek istiyoruz. Çünkü Belediyespor, Bursa’nın spor camiasının lokomotifidir. İnanıyorum ki gerekli altyapı yatırımlarının ardından Belediyespor’dan ve Bursa’nın diğer kulüplerinden genç sporcularımız kentimizi milli takım çatısı altında ve olimpiyatlarda temsil edeceklerdir. Bizim hedefimiz olimpiyatlardaki her branşta Bursa’dan bir oyuncunun milli takımda Bursa’ya temsil etmesidir” diye konuştu.

Belediyespor Kulübü eski Başkanı Muammer Subaşı ise, 5 yıldan bu yana 4 bin sporcusuyla 10 branşta sporcu yetiştirdiğini söyledi. Subaşı, Belediyespor Kulübü’nün yeni dönemde de aynı başarıyla Bursa’yı temsil etmeye devam edeceğini vurguladı.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün başkanlığına Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe seçilirken, yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu:
İlhan Satık, Cemal Vardar, Cavit Çalı, Seyfettin Avşar, İsmail Hakkı Çetinavcı, Bayram Vardar, Ercan Özel, Ali Kaya, Abdullah Karadağ, Fehim Ferik, Haluk Kurt, İsmail Hakkı Arslan, Muzaffer Karadeniz, Rıfat Yolu.

Belediyespor Kulübü’nün Denetim Kurulu Mehmet Muhsin Özlükurt, Fehmi Öktem ve Güngör Uğurel’den oluşurken, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu delegeleri ise Abdullah Karadağ, İlhan Saltık ve Mehmet Semih Pala oldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 12:01:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?