4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Altepe yaşlıları unutmadı

BAŞKAN ALTEPE BAYRAMDA YAŞLILARI UNUTMADI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, huzurevinde kalan yaşlıların bayramını kutlayarak, bizi bugünlere getiren anne ve babaların yalnızca önemli günlerde değil her gün hatırlanması gerektiğini söyledi.

Başkan Recep Altepe, AK Parti Bursa İl Başkanı Nagip Vardar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar'la birlikte gerçekleştirdiği huzurevi ziyaretinde, tüm yaşlıların tek tek ellerini öperek bayramlarını kutladı. Küçük hediyelerle huzurevi sakinlerinin gönüllerini alan Başkan Altepe, huzurevlerinin terkedilmişliğin ve yalnızlığın bir göstergesi değil, dingin bir yaşamı seçenlerin bir araya geldiği merkezler olduğunu söyledi. Bugünlere gelmemizdeki en büyük payın bugün huzurevlerinde misafir olan öğretmen, doktor ve bunun gibi ülkeye önemli katkılar sağlayan anne ve babaların olduğuna dikkati çeken Başkan Altepe, "Anne ve babalarımızı sadece bayramdan bayrama ya da önemli günlerde değil her gün hatırlayıp ziyaret etmeliyiz. Onların gönüllerini almak bir iki kelam konuşup dertlerini dinlemek bizim en önemli görevimiz" diye konuştu.

Başkan Altepe, konuşmasının ardından huzurevi sakinlerinin tek tek elini öperek bayramını kutladı. Huzurevinde kalan Bursa Erkek Lisesi'nin emekli müdürü Burhan Arda'nın Büyükşehir Belediyesi ve huzurevi için yazdığı şiiri ziyaretçilere duygulu anlar yaşattı.

BAŞKAN ALTEPE BAYRAMDA YAŞLILARI UNUTMADI
BAŞKAN ALTEPE BAYRAMDA YAŞLILARI UNUTMADI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2009 Pazartesi 15:50:01
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 16:29:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?