3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Altepe'den Bursalılar'a teşekkür

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, halkın beklentilerini boşa çıkartmayacaklarını belirterek, ekonomik krizin arkasına sığınmaya çalışanlara halkın prim vermediğini söyledi.

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Recep Altepe, seçimleri il başkanlığında takip etti. Açılan sandıklarda oy yüzdesine göre başkan seçilmeyi garantileyen Altepe, tebrikleri kabul etti. Demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlerin Bursa ve Türkiye'ye hayırlı olmasını kaydeden Altepe, "Bursa gibi önemli bir şehre hizmet etmek büyük onur. Katkıda bulunan herkese şükranlarımı sunuyorum. İlk defa AK Parti Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni almış oldu. AK Parti Türkiye'de ve Bursa'da birçok ilkleri yaşatıyor. Bizler Bursa merkezinde ilçe belediye başkanlığı yapan isimler olarak büyükşehire seçildik.

Halkımızın isteklerini biliyoruz. 20 yıldır Bursa'ya kafa yoran biri olarak icraatlarımızı en güzel şekilde yapmaya başlayacağız. Kaynakları ve kent dinamiklerini yerinde kullanarak beklentilere cevap vereceğiz. Bursa'mızın hak ettiği yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Beklentiyi boşa çıkartmayacağız. Tüm siyasi partiler ekonomik krizin arkasına sığındılar ama halkımız buna prim vermedi.

Bursa kendini geleceğe taşıyacak insanları bildiği tanıdığı kişileri seçti. Ak Parti halkın kurduğu bir parti. Bursa halkının beklentileri boşa çıkmayacak" dedi.
Partililer ise elde edilen sonuçlardan memnun olurken, bir birlerini kutladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mart 2009 Pazartesi 11:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?