3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Altepe'den Bursaspor'a destek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor'un, kentin en önemli değeri olduğunu belirterek, şehir kulübüne sahip çıkmanın marka kent yolundaki en önemli yatırımlardan biri olduğunu söyledi.

Başkan Altepe, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve teknokratlarıyla birlikte kulübün Vakıfköy'deki Orhan Özselek Tesisleri'nde incelemelerde bulundu. Kulübün altyapı sporcularının kullandığı tesisteki eksiklilerle ilgili gözlemlerde bulunan Başkan Altepe, Vakıfköy Tesisleri'nin Bursa ve Bursasporluların için öneminin büyük olduğunu vurguladı.

"BURSASPOR'UN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Vakıfköy Tesisleri'nde Bursaspor'u geleceğe taşıyacak sporcuların yetiştiğine dikkati çeken Başkan Altepe, "Altyapının yanı sıra A takımı için ayrı bir öneme sahip Vakıfköy Tesisleri'ndeki eksiklikleri tamamlayacağız. Bursaspor'u daha ileriye gelecekte daha büyük başarılara taşıyacak sporcuların yetişmesini istiyor, bunun için çalışıyoruz. Gerek binaların onarımı gerekse antrenman sahalarındaki eksiklerin giderilmesiyle Vakıfköy Tesisleri daha aktif kullanılmaya başlanacak. İhtiyaç duyulduğunda A
takımının da kullanabileceği düzeyde olması gereken tesisler en kısa zamanda başlatılacak çalışmalarla Bursa'ya yakışır hale gelecek" dedi.

"VAKIFKÖY'DE YETENEKLİ SPORCULAR YETİŞECEK"
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin, Bursa spor camiasına ve Bursaspor Kulübü'ne desteğini esirgemediğini belirterek, Vakıfköy Tesisleri'nin eksiklerinin de bu destek sayesinde giderileceğini kaydetti. Sağlam, "Başkanımız Bursaspor'un peşinden koştuğu büyük hedeflere ulaşması için bizimle birlikte canla başla çalışıyor.

Bugün de Bursaspor'un altyapısının çalışma alanı olan ve kulübün geleceğine ışık tutacak sporcuların yetişeceği Vakıfköy Tesisleri'ni inceledik, eksiklerini tespit ettik. Yapılması gereken çok iş var. Bu tesisleri, genç sporcularımızın rahatça çalışabileceği, kalitelerini ve yeteneklerini sergileyebilecekleri düzeye getirmek zorundayız. Bunu da Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile yakın zamanda sağlayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Vakıfköy'deki tesisleri Bursalı sporseverler ve Bursaspor için önemine değinen sağlam, eksikler tamamlandıktan sonra A takımının da bu tesislerde zaman zaman antrenmanlar gerçekleştireceğini sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2009 Cumartesi 11:49:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?