6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Altepe’den esnafa kalite uyarısı

BAŞKAN ALTEPE’DEN ESNAFA KALİTE UYARISI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tarihi eserlerin restorasyonunun yanında dükkanların dış cephelerine yapılan düzenleme çalışmalarıyla bölgenin çehresinin değiştiğini belirterek, bu değişime esnafın da ayak uydurmasını istedi.

Başkan Altepe, Kayhan Demirciler ve Bat Pazarı Derneği Başkanı Fehmi Duman ile yönetim kurulu üyelerini Heykel’deki tarihi binada ağırladı. Uzun Çarşıda yapılan çatı ve cephe yenileme çalışmaları ile bölgenin çok güzel bir görünüme kavuştuğunu dile getiren Dernek Başkanı Fehmi Duran, benzer çalışmaların Bat Pazarı çevresinde de yapılmasını talep etti. Bat Pazarı’ndaki dükkanların büyük bir bölümünün çatılarının aktığını ifade eden Duran, sorunları yerinde görmesi için Başkan Altepe’yi pazara davet etti.

Kayhan Çarşısı’nın Bursa’nın kalbi konumunda olduğunu ifade eden Başkan Altepe de Kamberler projesinin Kayhan Bölgesi’ni öne çıkarmak için hayata geçirildiğini belirtti. Cumhuriyet Caddesi’nde de yakın zamanda cephe düzenleme çalışmalarının başlayacağını ifade eden Başkan Altepe, “Sırayla Kayhan’daki ara sokaklara da gireceğiz. Hatta Tekel binasını kaldırıp, orada bir meydan düzenlemesi yapmayı planlıyoruz. Ancak bu değişime esnaf da ayak uydurmalı. Özellikle ikinci el eşya satan işlerleri, bütün eşyaları kapının önüne dolduruyor. Dükkanın içinden çok eşya dışarıda duruyor. Zaten sokaklar dar olduğu için vatandaşlar yürümekte zorluk çekiyor. Esnaf kaliteyi ürün satışına yönelmeli” diye konuştu.

Dernek Başkanı Fehmi Duran, bölgeye yapılacak düzenlemelerin ardından esnafın da kalite konusunda ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdi.

BAŞKAN ALTEPE’DEN ESNAFA KALİTE UYARISI
BAŞKAN ALTEPE’DEN ESNAFA KALİTE UYARISI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 15:19:00
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 18:14:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?