3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Altepe'den ıspanaklı propaganda

AK Parti'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, Gemlik Pazarı'nda tezgahın başına geçip vatandaşlara ıspanak sattı. Gemlik Belediye Başkan Adayı Cemal Aybey ile birlikte pazarda ilgiyle karşılanan Recep Altepe, "Bir ay sonra Gemlik'te hizmetler farklı olacak" dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, Gemlik adayı mimar Cemal Aybey ile birlikte pazar yerini ziyaret etti. İlçe halkından ve pazarcı esnafından ilgi gören Altepe, projelerini anlattı. Bir ara ıspanak tezgahının başına geçip, "bahçeden bunlar" diye satış yapan Altepe, müşterilere ıspanağı kendi elleriyle verdi.

Gemlik Pazarı'nın hayli bereketli ve hareketli olduğunu anlatan Recep Altepe, "Halkımızla iç içeyiz. Onlarla görüşüyoruz. Değerlendirmelerini alıyoruz. İnşallah Gemlik için hayırlı bir başlangıç olacak. Bir ay sonra hizmetler daha da farklkı olacak" dedi. Gemlik Adayı Cemal Aybey de, büyükşehiri yanlarında görmekten dolayı mutlu olduklarını anlatarak, "Halkımız da bu işbirliğinden çok mutlu. Biz bu dayanışmayla Gemlik'i değiştirip geliştireceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 22:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?