3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Altepe'den Meskenspor'a destek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ertuğrulgazi Meskenspor Kulübü Derneği’nin sezon açılışına katılarak, genç sporculara moral verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Fidyekızık sahasında gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, yeni başarılara hazır olan genç sporcuların performanslarının heyecan uyandırdığını söyledi. Başkan Altepe, “Burada özlediğimiz bir tablo var. Yıllar önce kurulmuş ve beklenen ilgiyi görmemiş olan Ertuğrulgazi Meskenspor Kulübü, 5 aydır çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Takımımız, sporcularımız ve yöneticilerimizle tam bir süper lig takımı gibi görünüyor” dedi.

Takımın dinamik kadrosunun çok başarılı işlere imza atacağına inandığını belirten Başkan Altepe, “Bizler, bu kente, bu kentin çocuklarına ve geleceğimiz olan gençlere sahip çıkmayı hedefliyoruz. Geleceğimize sahip çıkarsak Bursa kazanır. Biz, gençlerimizin sağlıklı, vizyon sahibi ve bilgili olmalarını istiyoruz. Bizi AB’ye almak isteyenler de ülkemizdeki genç nüfustan yararlanmayı hedefliyor. İnsanlarımızla, kent dinamiklerimizle hep birlikte daha fazla gencimize sahip çıkmak için çalışacağız. Gençlerimizi desteklemek zorundayız” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Nedim Kurtuluş, 5 aydır çok ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını söyleyerek, kentin yöneticilerini ve Bursalıları takımlarını desteklemeye çağırdı. Bursa Vali Yardımcısı Halis Arslan da konuşmasında, amatör takımlara can geldiğini belirterek, “Önemli olan güzellikleri paylaşmaktır. Yepyeni bir ruh ve heyecanla Bursa amatör futbol ligine taze kan vereceğinize inanıyorum” dedi. Törene ayrıca Abdullah Karadağ, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Fahreddin Yıldırım, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Arif Bozdemir ile Bursaspor eski Başkanı Ali Karasu ve eski Bursasporlu futbolcular Erkan Öncel ile Ahmet Suphi Evke de katıldı.

Renkli açılışta, sahaya kırmızı karanfillerle çıkan sporcular, karanfillerini kendilerini desteklemeye gelen ailelerine vererek jest yaptılar. Futbolcuların top sektirme yarışması yaptığı açılışta, ayrıca Bursaspor ve Meskenspor’un eski futbolcularının karşılaşması da izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Top sektirme yarışmasında dereceye giren sporculara ödüllerini de Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2009 Pazar 14:29:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?