6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Altepe’den şampiyonluk turu

BAŞKAN ALTEPE’DEN ŞAMPİYONLUK TURU

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 47 yıl aradan sonra tarih yazıp şampiyon olmayı başaran Bursaspor’un ileride daha büyük başarılara imza atacağını ve bu başarının önümüzdeki yıllarda sürekli hale geleceğini söyledi. Başkan Altepe, çarşı ve hanlar bölgesini ziyaretinde Bursaspor’un tarihe altın harflerle yazılacak başarısını coşku içinde kutlayan vatandaşlarla beraber doyasıya eğlenerek çarşı bölgesinde şampiyonluk turu attı.

Başkan Altepe, çarşı esnafıyla beraber şampiyonluk turu atarak, bu tarihi başarının bütün Bursalıları onurlandırdığını ifade etti. Çarşı ve hanlar bölgesinde vatandaşların şampiyonluk tezahüratları eşliğinde karşılanan Başkan Altepe, “Bu başarı neticesinde ülkemizdeki herkes gördü ki Türkiye’nin en büyük takımı Bursaspor. Yıllardır şampiyonluk hasretiyle yanıp tutuşan binlerce taraftarımız var. Bu taraftarlar şampiyon olmayı sonuna kadar hak ediyor. Ayrıca ülkemizin diğer bölgelerinde Bursaspor’un şampiyonluğunu kutlayan binlerce taraftar var bu örnekler şunu gösteriyor ki bu takım şampiyonluğu sonuna kadar hak etmiştir” dedi.

Vatandaşlarla Bursaspor’un tarihi zaferi hakkında bir süre sohbet eden Başkan Altepe, bu başarının kolay elde edilmediğini dile getirerek Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolculara övgüler yağdırdı. Başkan Altepe, son ana kadar şampiyonluk inancını yitirmediğini ifade ederek, “Bursaspor sezon başladığından bu güne kadar bu takımın şampiyon olacağını oynadığı güzel futbolla herkese gösterdi. Bursaspor’un elde ettiği bu tarihi zaferi bizlere yaşatan herkesi yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Tarihi zaferin geçici olmadığını ifade eden Başkan Altepe, önümüzdeki yıllarda bu başarıların katlanarak artacağını belirtti. Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarların uyum içerisinde olduğunu dile getiren Başkan Altepe, “Başarı hiçbir zaman tek kişiyle olmaz. Bu noktada Bursaspor’un şampiyon olmasında herkese büyük pay düşüyor. Önemli olan bu başarıyı ileriye taşıyıp devamlı hale getirmektir. Artık herkes hedefini büyütmüş ve her yıl şampiyonluğa koşan bir Bursaspor görecek. Bizler bunun için çalışacağız ve geçmişte olduğu gibi gelecekte de elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Şampiyonluk turunda Başkan Altepe’ye AK Parti İl Başkanı Nagip Vardar, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, meclis üyeleri ve vatandaşlar da eşlik etti.

BAŞKAN ALTEPE’DEN ŞAMPİYONLUK TURU
BAŞKAN ALTEPE’DEN ŞAMPİYONLUK TURU
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 19:01:04
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 23:39:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?