3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Altepe'den teşekkür ziyaretleri

Seçim öncesi gezilerinde 'halkla iç içe olacağım' mesajını veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Altepe, Gürsu ilçesini seçildikten sonraki bir haftalık sürede ikinci kez ziyaret etti. Daha önce ilçenin merkezindeki vatandaşlarla bir araya gelen Altepe, Gürsu'nun köylerini de ihmal etmedi. AK Parti Gürsu İlçe Başkanı İbrahim Arslan ve meclis üyeleriyle ilk olarak ilçede kurulan pazarı gezen Altepe, esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti. Gürsuluların yoğun ilgisiyle karşılaşan Altepe, daha sonra Kumlukalan, Ağaköy, Kazıklı ve Samanlı köylerindeki vatandaşlarla da bir araya geldi.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve kendisine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Altepe, "Yoğun bir seçim dönemi geçirdik. Bugün de ova köylerimizi ziyaret ettik. Göreve başlar başlamaz ziyaretlerimizi gerçekleştirelim istedik. Köylerimize sürekli geliyoruz ve bu ziyaretlere bundan sonra da devam edeceğiz. Halkımız da bu durumdan memnun oluyor" diye konuştu.

Pazarda alışveriş yapan Mehmet Kaya isimli bir vatandaş, Başkan Altepe'nin seçim öncesinde Gürsu'ya yaptığı ziyarette, "Sizlerin arasında olacağım" şeklinde söz verdiğini hatırlatarak, başkanın görevi devir alır almaz ilçeye yeniden gelmesinin kendisinin samimiyetini gösterdiğini belirterek, teşekkür etti. Hafize Sevinç isimli bir bayan da, "Başkanımızı aramızda görmek bize güç veriyor. Allah yolunu açık etsin" şeklinde duygularını dile getirdi.
Başkan Altepe, gündüz Gürsu'ya yaptığı ziyaretten sonra akşamda Namık Kemal Mahallesi'ne ziyarette bulundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2009 Pazar 16:58:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?