4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Altepe'ye ANASİAD'dan destek

Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği (ANASİAD) Başkanı Eyüp Kutlucan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ANASİAD Başkanı Kutlucan, tarihi belediye binasındaki ziyaretinde, bireysel ve kurumsal olarak Bursa için çalışmaya hazır olduklarını belirtti. Kentin yararına yapılacak tüm yatırım ve hizmetlerde ANASİAD’ın üzerine düşen görevi yapacağının sözünü veren Kutlucan, “Biz Bursalılar olarak bu kentin hak ettiği değere ulaşması için her zor şartta ve ihtiyaç duyulan her anda elimizi taşın altına koymaya hazırız. Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç duyduğunda gerek ANASİAD olarak gerekse bireysel olarak tüm gücümüzle bu kente hizmet etmek görevimizdir” diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise Bursa’nın hepimizin ortak değeri olduğunun unutulmaması gerektiğini belirterek, bu değer etrafında buluşarak, Bursa’yı dünyanın tanınmış şehirlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini kaydetti. Bursa’nın patronluğuna değil yöneticiliğine soyunduğunu ifade eden Başkan Altepe, “Kenti yönetirken şehrin tüm dinamikleriyle ortak hareket edeceğiz. Amacımız Bursa’nın gücünü ve sinerjisini dışarıya yansıtmaktır. Şehrimizin kaynaklarını ve avantajlarını yerinde kullanarak değerini daha da yükseltmek istiyoruz. Bunu da ancak el ele vererek hep birlikte başarabiliriz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 18:11:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?