4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Altepe'ye Bursaspor ziyareti

 Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Tarihi belediye binasındaki ziyarette açıklamada bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor taraftarının çok heyecanlı ve tatmini zor bir taraftar olduğunu belirterek, "Her gelinen noktada yeni hedefler ortaya çıkıyor. Şimdi yeni hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzde Denizlispor ile oynayacağımız bir karşılaşma var. Hedefimizde UEFA Kupası'na katılmak var. Hedefi olan bir takımı motive etmek daha kolay. Denizlispor ve sonrasındaki 5 maçta da aynı performansı ve
başarıyı sürdüreceğimize inanıyorum" diye konuştu. Sağlam, Bursa'da ilk geldiği günden bu yana çok sıcak karşılandığını ve takım ile uyum içinde güzel başarılara imza attıklarını da sözlerine ekledi.

Bursaspor'un başarısı için tüm Bursa'nın kenetlenmesi gerektiğini belirten Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı ise, Büyükşehir Belediyesi'nin kentin tek spor kulübünden desteğini esirgemeyeceğine inandığını belirtti.
Bursaspor'un bu kent için bir avantaj olduğuna işaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe de, "Bursa'nın tanıtılması noktasında Bursaspor bizim için çok önemli bir değerdir. Bu değer etrafında birleşirsek, hem takımımızı hem de Bursamız'ı layık olduğu noktaya çıkaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 19:17:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?