7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Altepe'ye meclisten destek

Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe'ye belediye meclisinden destek geldi. 

Osmangazi Belediyesi'nin 2004-2009 döneminin sonuna yaklaşırken, 2008 yılının son meclis toplantısı da gerçekleştirildi. Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe meclis üyelerine Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı hakkında bilgi verirken, muhalefetin de desteğini aldı. CHP Grup Sözcüsü Ramazan Doğan, Altepe'yi cesaretinden ötürü kutlayarak, başarılar diledi. Osmangazi Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Semih pala ise "Başarılı bir dönemin ardından Osmangazi Belediye Başkanı'nın Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adayı olması bizim için mutluluk verici" dedi. 

Başkan Altepe ise "Bir dönemde Türkiye'de 6 dalda en iyi kurum olmayı başardık. Bugün de Sukaypark'ta 2009 yılında düzenlenecek olan Dünya Sukayağı Şampiyonası'nın görüşmelerini yapacağız. Oldukça başarılı bir dönem geçirdik, Büyükşehir Belediyesi aday adaylığımız da Bursa için hayırlı olur inşallah" diye konuştu. 

Mecliste görüşülen diğer maddeler ise karara bağlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 20:06:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?