3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Altepe'ye paraşütlü destek

Bursa'nın 'Modern Hazerfen Çelebi'si olarak bilinen makine teknisyeni Sebahattin Çetin, AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe'ye gökyüzünde uçarak destek verdi.

Gün boyunca Bursa semalarında kendi imkanlarıyla yaptığı paramotoru ile uçan Çetin, paraşütün üzerine yazdığı yazıyla seçim çalışmalarına gökyüzünden katıldı. Paraşütün altına, "Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, Her şey Bursa için" yazan Çetin, 19 gün boyunca havanın müsait olduğu günlerde seçim çalışmalarına gökyüzünden katılacak.

Teleferik'ten havalanan paraşütteki Türk bayrağı ve AK Parti flamaları dikkat çekerken, paramotoruna taktığı kornası ile halkı selamlayan Çetin, seçim çalışmalarına farklı bir renk kattı. Sırtına taktığı pervaneli motor sayesinde 8 litre benzinle 3 saat boyunca havada kalabilen Çetin, Bursa merkezin ardından havanın müsait olduğu günlerde ilçelere de gidecek.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe ise Çetin'in seçim çalışmalarına havanın uçuş için müsait olduğu zamanlarda Bursa üzerinde uçarak destek vereceğini söyledi.

Gürsu Havacılık Kulübü üyesi olan ve çevresinde "Modern Hazerfen" olarak bilinen 38 yaşındaki 2 çocuk babası Sebehattin Çetin, yurt dışından 15 bin TL'ye getirtilebilen paramotoru, testerenin motorunu kullanarak 3 bin TL'ye yapmayı başarmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 21:18:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?