6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Altepe'ye plaketli teşekkür

“BURSA’NIN DENİZLERİ ŞENLENECEK”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Amiraller Kupası Yat Yarışları’na verdiği destekten dolayı İstanbul ve Mudanya Yelken kulüpleri tarafından plaketle ödüllendirildi.

Bu yıl 25. kez düzenlenen ‘Amiraller Kupası Yat Yarışları’, Eylül ayında Mudanya’da renkli görüntülere sahne oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle geniş katılımlı olarak hayata geçirilen yarışlar, Bursa’da olduğu kadar İstanbul’da da geniş yankı buldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi Acemler’deki Başkanlık makamında ziyaret eden Mudanya Yelken Kulübü Başkanı Taner Tümerdirim, organizasyona büyük destek veren Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Tümerdirim, bu sene yelken sporuna sahip çıkan Bursa’nın İstanbul’un da dikkatini çektiğini ifade ederek, İstanbul Yelken Kulübü tarafından hazırlanan plaketi Başkan Altepe’ye takdim etti.

Yelken sevdalılarının yüzünü güldüren organizasyonu gelecek yıllarda daha da canlandırmak ve bu sporunun gelişmesi yolunda çalışmalarına hız vermek istediklerini kaydeden Tümerdirim, Mudanya’da bu konuda yapılması gerekenleri de Altepe’ye iletti. Tümerdirim, 5 yıldır uğraştıkları halde ancak bu sene organizasyonun Büyükşehir Belediyesi desteğiyle gerçekleştirildiğini belirterek, yelken sporuna gönül veren çocuklar ve gençlere yönelik yat yarışlarını düzenlemek istediklerini dile getirdi.

Başkan Altepe ise Bursa’nın deniziyle de öne çıkmasını istediklerini söyleyerek, “Denizin aktif kullanılmasını önemsiyoruz. Bursa’yı İstanbul’a daha da yakınlaştıracak olan denizimizle ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Mudanya’daki çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Yelken sporu canlanacak, Bursa denizleri şenlenecek” diye konuştu.

Başkan Altepe, sahillere hareket getirecek yatırımların yapıldığını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 15:38:05
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 18:02:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?