4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Altepe'ye şampiyonluk kupası

GÜREŞÇİLERDEN BAŞKAN ALTEPE'YE ŞAMPİYONLUK KUPASI

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Serbest Güreş Şampiyonası'nda şampiyon olan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş Takımı, şampiyonluk kupasını Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye sundu.

Avrupa Güreş Federasyonları Birliği'nin düzenlediği Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Serbest Güreş Şampiyonası'nda Gürcistan takımını yenerek birinci olan ve 33 yıldan sonra Bursa'ya şampiyonluk gururunu yaşatan Büyükşehir Belediyespor güreşçileri, Başkan Altepe'yi Acemler'deki makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Güreş Sorumlusu Abdullah Karadağ, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Kulüp Müdürü Taha Başparmak ve antrenörler Ahmet Gülhan

ile İsmail Faikoğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Altepe, güreşçilerin Bursa'nın ve Türk milletinin gururu olduğunu söyledi.

Sporcuları tek tek tebrik eden Başkan Altepe, güreşçilerin Bursa'ya güzel bir bayram yaşattığını, Bursa'nın 33 yıl aradan sonra önemli bir başarıya öncülük ettiğini belirtti. Bu şampiyonluğun kent açısından çok önemli olduğunu dile getiren Başkan Altepe, "Büyükşehir Belediyesi olarak futbolun dışındaki branşların da gelişmesine önem veriyoruz. Güreş bizim ata sporumuz. Güreşçilerimiz bu şampiyonaya çok iyi hazırlandılar. Türk insanı bu başarıya susamıştı. Bursa ve Türkiye için bu başarıların devam

edeceğine inanıyorum. Sporcularımıza güveniyorum. Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer spor dallarında olduğu gibi serbest güreşte de başarının lokomotif olacak ve tüm Türkiye'ye örnek gösterilecek" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş Sorumlusu Abdullah Karadağ ise Avrupa Şampiyonu olmaktan duydukları mutluluğu dile getirirken, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık da yeni hedefin 2012 Olimpiyatları olduğunu, Bursa Büyükşehir Belediyespor güreşçilerinin daha nice başarılara imza atacağını kaydetti.

GÜREŞÇİLERDEN BAŞKAN ALTEPE'YE ŞAMPİYONLUK KUPASI
GÜREŞÇİLERDEN BAŞKAN ALTEPE'YE ŞAMPİYONLUK KUPASI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 18:09:03
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 23:11:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?