3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

AMATEM yakında açılacak

Bursa Valisi Şahabbettin Harput, sokak çocuklarının rehabilitasyonu kurulan AMATEM'in psikiyatrist sıkıntısının giderilmesinin ardından açılacağını söyledi.

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursa'daki yatırımcı kuruluşlar ve daire amirleriyle bir araya geldi. Bursa'daki yapımı devam eden bazı hizmetlerde aksamalar olduğuna dikkati çeken Harput, meselelerin çözülmesi gerektiğini belirtti. Bazı çalışmalar hakkında da bilgi veren Vali Harput, "AMATEM'in açılması konusunda psikiyatrist sıkıntısı var. Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile bu konuda görüştük. Bakanımız konunun çözümü için destek verebileceğini söyledi.

En kısa zamanda bu mesele çözülecek. Sokakta yaşayan çocuklarımıza daha iyi şartlar sağlayabilmek için AMATEM en kısa zamanda aktif hale gelecek. Daha büyük bir rehabilitasyon merkezi için yeni bir inşaata başlamayı planlıyoruz" dedi.

Kış aylarından çıkılmış olmasına rağmen ulaşımda istenilen bazı hizmetlerin yerine getirilmediğini de belirten Vali Harput, "İlçelerde yapmış olduğum incelemelerde yollarda bazı tahribatların bulunduğunu ve sulama alanında sıkıntılar görüldüğünü tespit ettim. Bu meseleler de en kısa zamanda giderilecek" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 13:39:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?