4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Amatör spor kulüplerine destek sözü

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Recep Altepe ile birlikte amatör spor kulüplerine gerekli desteği vereceklerini söyleyerek, "Biz sadece problemleri dinlemeyip çözeceğiz. Sizlerin haklarını her alanda savunacağız. Asla da mevcut yönetim gibi bahane üretmeyeceğiz" dedi.

Fethiye Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret eden Maydaer, kıraathanede oturan işsiz gençlere de göreve geldikten sonra istihdam konusunda yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.

Fethiyespor Lokali'nde düzenlenen toplantıya ise AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu, eski AK Parti Bursa Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Fethiyeliler özellik ulaşımdan şikayet ederken, nüfusu 25 bine yaklaşan mahalleye ikinci bir ilköğretim okulunun şart olduğunu vurguladı. İlçe Başkanı Düvencioğlu ise ikinci okul için kararın İl Genel Meclisi'nden çıktığını hatırlatarak, sıkıntının gelecek mart ayında çözülmüş olacağını dile getirdi.

Başkan adayı Yüksek Mimar Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer ise, Nilüfer'in her yerinin söylendiği gibi çağdaş olmadığını ifade ederek, vatandaşların mevcut belediye başkanına Fethiye Mahallesi'ne bugüne kadar neler yaptığını sormalarını istedi.

Mahalle halkının bunları göz önüne alarak oy kullanmasını da isteyen Maydaer, amatör spor kulüplerine de bir müjde verdi. Recep Altepe ile birlikte spora büyük önem verdiklerini anlatan Maydaer, "Recep Altepe ile birlikte amatör spor kulüplerinin sonuna kadar desteklenmesiyle ilgili bir karar aldık. Bunun sözünü gönül rahatlığıyla veriyorum. Bütün desteğimiz spor kulüpleriyle olacak. Biz sadece problemleri dinlemeyip çözeceğiz. Sizlerin haklarını her alanda savunacağız. Asla da mevcut yönetim gibi bahane üretmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 12:22:43
Güncelleme :20 Şubat 2009 Cuma 12:23:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?