3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Ameliyata 10 gün kala öldü

Arkadaşlarının yardımıyla Fransa'da yapılacak olan kalp nakli için gün alan tekstilci, ameliyatına 10 gün kala Bursa'da kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesine bağlı Hocailyas Mahallesi Ilgarlar Sokak'ta meydana geldi. Uzun süredir kalp rahatsızlığı bulunan tekstilci İsmail Hakkı Erten (49), aynı sokak üzerindeki bir arkadaşına ait olan boş işyerini kiralamak isteyen şahıslara göstermek için 2. kattaki işyerine çıktı. Aniden fenalaşan Erten, işyerini kiralamak için gelen şahısların yanında yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerinin müdahalesinin ardından İsmail Hakkı Erten'in öldüğü anlaşıldı. Polis olayla alakalı soruşturma başlatırken, Erten'in cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 

Öte yandan, uzun süredir tedavi gören İsmail Hakkı Erten için tekstilci arkadaşlarının aralarında para toplayıp Erten'i kalp nakli için Fransa'ya gönderecekleri ve 10 gün sonraya ameliyat için gün aldıkları öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2007 Cuma 13:14:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?