4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Anadolu Lisesinin büyük başarısı

Bursa Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi YDS 2008'de Türkiye birincisi oldu.

2008 Yılı ÖSS sınav sonuçları kitapçığı ÖSYM tarafından yayınlandı. Kitapçıkta yayınlanan sonuçlara göre, merkez Yıldırım ilçesi Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi YDS-2008’de 95,25 net ortalaması ve 285,096 puan ortalaması ile Türkiye birincisi oldu. Daha önce açıklanan 2008 Yılı ÖSS sınavı sonuçlarına göre bireysel anlamda YDS’de Esma Özkan Türkiye ikincisi, Özgün Dede Türkiye on beşincisi, Sözel-1 alanında Tufan Teker Türkiye yetmişincisi olmuştu.

Koydukları hedeflere ulaşmalarından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi Müdürü Nurettin Eşiyok, “Okulumuz bu başarıya ortak bir çalışmayla ulaşmıştır. İl ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüz ile Okul Aile Birliğimizin tam desteği; öğretmenlerimizin gayreti, okul yönetiminin planlı, disiplinli ve özverili çalışmaları sonucunda bu başarıya ulaşılmıştır. Başarıda emeği geçen herkese; grup başarısını getiren tüm 2008 yılı mezunlarımıza, onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerimize şahsım ve okulum adına teşekkür ederim.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gençel ise, “Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi yanlız ilçemizin ve ilimizin birincisi değil, artık Türkiye birincisidir. Hedeflerini ve belirledikleri “Bursa için Türkiye'yle yarışıyoruz.Mutlu yüzler, gülen gözler.” sloganlarını gerçekleştirdikleri için Okul Müdürleri Nurettin Eşiyok’u, ayrıca onun şahsında tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Okul-Aile Birliğimize de verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi gelecekte daha pek çok başarıyı ilimize kazandıracaktır.” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 16:19:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?