4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Anaokulu servisinde can pazarı

Bursa'da anaokulu öğrencilerini taşıyan servis minibüsünün bir otomobille çarpışması sonucu 9'u öğrenci 11 kişi yaralandı.

Ambulanslarla hastaneye taşınan minik öğrenciler gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah 08.30 sıralarında Soğukkuyu Mahallesi Çiçek Caddesi Metik Sokak üzerinde meydana geldi. Özel bir anaokulunun öğrencilerini taşıyan Hüseyin F. (45) yönetimindeki 16 BZT 58 minibüse, Barış Y.'nin (31) kullandığı 16 AB 380 plakalı otomobil çarptı. Kazanın etkisiyle savrulan anaokulu servisi, marketin duvarına çarparak durabildi. Kazanın ardından büyük panik yaşayan öğrenciler gözyaşlarına boğuldu.

Kazada rehber öğretmen Vildan Fıçıcı ağır yaralanırken, öğrencilerden soyadları öğrenilemeyen Hasan, Gamze, Yağız, Emre, Melisa, Egemen, Manolya, Duygu ve Arda hafif şekilde yaralandı. Kazada, 16 AB 380 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Ali Volkan Özdemir de (30) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansları tarafından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Vatandaşlar ise aynı yerde her gün kaza olduğunu ifade ederek, bir çözüm bulunmasını istedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2009 Pazartesi 12:14:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?