3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Anatolium 30 Mart 2010'da açılacak

ANATOLİUM KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Bursa'da Anatolium Alışveriş Merkezi 30 Mart 2010'da kapılarını açacak.

Yeni Yalova yolu üzerinde Bursa terminali yanında 84 bin metrekarelik alana kurulan Anatolium ilk baharda hizmete girecek. Maya Holding Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Grubu ile Hollandalı Corio tarafından projelendirilen Anatolium hakkında bilgi veren Maya Holding Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Grubu Başkanı Fuat Atalay, alışveriş merkezinde yerli ve yabancı markaların bir araya geleceğini söyledi. 2 bin 300 araçlık otoparkıyla hizmete girecek olan Anatolium'da Bursalılar'ın istediği her şeyi bulabileceğinin altını çizen Atalay, "Anatolium, Bursalıların hem eğlenecekleri hem alışveriş yapacakları bir yer. Burası Bursa girişindeki ilk uğrak yer olacak. Alışveriş merkezinde tekstilden mobilyaya, ev dekorasyonundan elektronik eşyalara kadar her türlü ihtiyaca cevap verilecek" dedi.

IKEA Türkiye Parekende Müdürü John Kertsen Peralende, yer seçiminde iyi bir tercih yaptıklarını ifade ederek, açılacak olan Anatolium'un Bursa'ya önemli faydalar getireceğini söyledi.

Carrefour Türkiye Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Merter Özay ise bu sene sonuna kadar 7 bin 600 olan personel sayısını 9 bine çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

Anatolium'un 30 Mart 2010 tarihinde açılması planlanıyor.

ANATOLİUM KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR
ANATOLİUM KAPILARINI AÇMAYA HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 15:34:00
Güncelleme :16 Ekim 2009 Cuma 19:30:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?